•   30+ modeller för alla behov
  •   Över 30 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

hästlastbil

Därför ska du välja en Theault

Theaults kvalitetsbilar är alltid en bra investering. Hos Torstensons finns både nya och begagnade bilar i lager. Köpa, leasa eller hyra bara för en dag?

Hos Torstensons finns mängder med alternativ. Alla Theault-bilarna håller mycket hög klass. De är tillverkade för att tåla hästarnas ibland omilda behandling av ett lastutrymme. De är också genomtänkta i minsta detalj för att vara så säkra som det är möjligt för dig och dina passagerare – både två- och fyrbenta.

VÄRDEFULLA: Theaults hästlastbilar är eftertraktade på begagnatmarknaden och har ett högt andrahandsvärde.

VÄLBYGGDA: Theault-bilarna byggs i aluminiumsandwich med en rejäl framstam. Det gör att lastbilarna är både starka och hållbara.

SÄKRA: Bilarna är tryck och krocktestade och klarar stora påfrestningar.

BRA KOMFORT: Väggarna är isolerade, vilket gör att bilen håller värmen på vintern och blir svalare på sommaren, samt är tystare under färd.

BRA HÄSTMILJÖ: Alla modeller har ett flertal öppningsbara fönster samt in- och utsugsfläkt, vilket ger bra ventilation och miljö 

Theault Switch – bilen som passar alla

Ston med föl, unghästar som inte är så resvana, hästar som gärna muckar gräl med sina kompisar eller hästar som ibland tar chansen och försöker hoppa över bommen fram.

 Skälen till att köra hästarna i en stuterimodell med hel framdörr är många. Men samtidigt finns det också fördelar med att ha hästarna i en B-kortslastbil med halv vägg framför. Med en Theault Switch behöver aldrig bekymra dig. För med ett enkelt handgrepp byter du från stuterimodell till halvvägg. Du kan även välja att bara ha den ena hästen bakom hel vägg – som förstås har ett öppningsbart galler.

– Om man som vi har många olika hästar i stallet är Switch-modellen helt fantastisk. Det spelar ingen roll om vi har hingstar, unghästar eller rutinerade tävlingshästar som ska ut och åka, det är så enkelt att bara ställa om så att det blir så bra som möjligt för hästarna, berättar Victoria Almgren, en av Sveriges skickligaste unghästutbildare och dessutom mycket framgångsrik tävlingsryttare. Victoria Almgren är bara en av många ryttare som upptäckt fördelarna med Theault Switch.

Allt fler hästägare väljer att slippa bestämma vilken inredning som passar bäst vid köpet, just på grund av valmöjligheterna och enkelheten i att skifta mellan de olika lägena.

BYGG DIN EGEN THEAULT, välj vilket chassi du önskar och lägg till utrustning, paket och styling som passar dina behov. Länken är till Theault.com men det går utmärkt att använda så får vi uppgifterna av dig elle Theault 

Länken hittar du här: Configurator - Theault

Vi hjälper dig med finansiering av din B-kortslastbil: Vi har bra finansieringsvillkor för både privatpersoner och företag. Vi kan erbjuda många olika lösningar med förmånliga villkor. Kontakta oss för mer information:

 

Produkter
Övrigt