•   021 - 640 07
  •   info@torstensons.se
  • Nu har vi öppet på lördagar igen. Ring gärna och boka tid.
  •   30+ modeller för alla behov
  •   Över 25 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

B-körkorts hästlastbilar

Hästlastbilar för försäljning och uthyrning hos Torstensons

Med 25 år i branschen, kan vi hjälpa dig att hitta en hästlastbil med hög kvalitet, med utrustning efter ditt behov att transportera din häst. Vi på Torstensons är kända får vår service och goda kundvård. Vi har alltid både nya och begagnade hästlastbilar på lager.

Theaults hästlastbil är byggd i aluminiumsandwich detta för att ha en så stabil och hög kavlitet i skåpet som möjligt. Väggarna är isolerade vilket ger en hög komfort för hästen genom att den blir tystare samt håller värmen på vintern och är sval på sommaren. Den har ett flertal öppningsbara fönster samt in och utsugs fläckt, vilket ger mycket bra ventilation för hästen.

Theaults hästlastbil är krocktestad- den har en gedigen framstam mellan hästdelen och hytten!! Allt för säkerheten.

Vi har flera olika modller av hästlastbilar allt ifrån en lättare modell " LIGHTEO" med lite enklare inredning till vår stuterimodell och proteo där du kan välja utrustning efter ditt eget behov.

Theault har byggt hästlastbilar sedan 1924 och är störst i Europa. Kombinationen av spetskompetens och hantverkskunnande har gett Theault sin ledande position. Kvalitet, säkerhet, design och användarvänlig hästlastbil är några av nyckelorden på en Theault hästlastbil.

Produkter
Övrigt