•   30+ modeller för alla behov
  •   Över 30 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

hästlastbil

🌟 Därför ska du välja en Theault från Torstensons 🌟

Välkommen till en värld av högkvalitativa hästlastbilar. När det gäller kvalitet, säkerhet och komfort – står Theault i en klass för sig. Låt oss dyka in i fördelarna.

💼 Investeringsvänlig: Varje Theault-bil är inte bara en transportlösning, den är en investering. Med högt andrahandsvärde på begagnatmarknaden är ditt val av Theault ekonomiskt smart när du ska köpa hästlastbil.

💪 Styrka & Hållbarhet: Med konstruktion i aluminiumsandwich och en robust framstam, är Theault-bilarna byggda för att tåla tidens prövning.

🛡️ Säkerhet Framför Allt: Våra bilar är tryck- och krocktestade. De är designade för att säkerställa både dina och dina fyrbenta vänners säkerhet.

🌡️ Komfort året Runt: Isolerade väggar ser till att bilen håller rätt temperatur – värme på vintern och svalka på sommaren.

🌬️ För Hästens Bästa: Öppningsbara fönster, takluckor och fläkt skapar den optimala miljön för dina hästar.

Introducerar: Theault Switch – Flexibiliteten du alltid drömt om

Oavsett om du transporterar ston med föl, nybörjarhästar eller den envisa hästen som gillar att utmana gränserna, har Theault Switch svaret. Med enkel justering kan du växla mellan stuterimodell, box eller bröstbom. En flexibilitet som uppskattats av bla proffs som Jens Fredricson, Stall Grevlunda,Stall Tullstorp, Stall Västerbo med flera.

C1 lastbil är det fler som väljer idag och självklart kan du välja en Theault Switch som C1. Fördelen med C1 är att du får lasta mer än på ett B körkort, samt att det är enklare att ta ett C1 körkort  en ett C körkort. Du får köra upp till 7,5 ton på ett C1 körkort .

🛠️ Skapa Din Drömlastbil: Gå till Theault.com och designa din egen Theault. Man måste få drömma och planera innan man köper sin hästlastbil. Välj chassi, lägg till utrustning, och styla den efter dina behov.

Här är länken >>Créez en ligne votre camion THEAULT sur-mesure

 

Produkter
Övrigt