•   30+ modeller för alla behov
  •   Över 30 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

Sirius

🌟 Välj Sirius: Ditt förstahandsval för säker och elegant hästtransport 🌟

Varför Sirius? Här är toppanledningarna till varför du ska satsa på en Sirius för ditt nästa trailerköp:

🐎 Holländsk Kvalitet: Sirius hästtrailers är tillverkade i Nederländerna, känt för sin hållbarhet och expertis inom hästtransportdesign.

🐎 Komfort för Alla Hästar: Oavsett om du har stora eller små hästar har Sirius designat sina trailers med en bred ramp i fronten för en bekväm och säker in- och utlastning.

🐎 Rymlighet och Säkerhet: Med invändig längd på 360cm, bredd på 171cm och en höjd på 250cm, garanterar Sirius optimalt utrymme för din häst. Den extra höga skötardörren ökar också bekvämligheten.

🐎 Robust konstruktion: Sirius kombinerar stål och aluminium för att erbjuda det bästa av båda – styrka där det behövs och lättvikt där det är möjligt. Detta garanterar att din trailer står stadigt i alla förhållanden.

🐎 Innovativ Mellanvägg: Vår patenterade mellanvägg kan enkelt fällas utan en stolpe som sträcker sig upp till taket, vilket gör det enklare än någonsin att justera din trailer efter dina behov.

🐎 komposit golv. Gör färden tystare för hästen och det är ett hållbart material.

🐎 Avancerad Skyddsteknik: Utrustad med bodyprotection, syntetiska sparkskydd och en totalvikt på upp till 2500kg, säkerställer Sirius att din häst alltid reser tryggt.

🌟 Prisvärd: Med priser som startar från 144 900kr inkl. moms, får du oslagbart värde för pengarna.

💬 Kontakta oss idag! Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta Sirius trailern för dina unika behov. Ditt nästa äventyr med din häst börjar med ett säkert och bekvämt transportmedel. Välj Sirius för en oöverträffad resa. 🚚🐮

Produkter
Övrigt