•   021 - 640 07
  •   info@torstensons.se
  • Nu har vi öppet på lördagar igen. Ring gärna och boka tid.
  •   30+ modeller för alla behov
  •   Över 25 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

Om oss

Det är inte lätt att välja bland alla olika märken och modeller av hästtransporter, men vi på Torstensons har många år av egen erfarenhet med att transportera häst. Valet av hästtransport beror ofta på  ekonomi, hur mycket man använder sin hästtransport, hur stor häst man har eller om man behöver köra flera hästar.

Vårt motto här på Torstensons är att du ska vara nöjd med ditt val när du rullar ut med din nya eller begagnade hästtransport.

Vi har 7 olika märken/leverantörer på hästtransporter samt ca 34 olika modeller alltför att vi verkligen ska kunna hitta en hästtransport som passar just ditt behov av att transportera din häst.

Vi är kända för att ha en bra service och eftervård till all våra kunder därför är vi Sveriges största hästtransportcenter. Vi vill att du kommer hit även nästa gång när det är dags för att byta upp sig till ny hästtransport.

Om Torstensons

Ett gäng med flera hundra års samlad erfarenhet!

På Dräggesta Gård utanför Västerås där allt började för mer än 25 år sedan och huvudkontoret idag finns har det funnits hästar i ett par generationer. Förutom ett kontor med 5 anställda och 3 mekaniker i verkstaden som bara arbetar med transportfordon för hästar finns på gården hästuppfödning, tävlingshästar och rehabiliteringsstall för hästar. Här har det lastats och transporterats hästar i decennier vilket byggt upp en unik kunskap och erfarenhet!

Utöver det finns idag hos Torstensons Hästtransportcenter försäljare spridda över landet. Alla hanterar hästar mer eller mindre dagligen och det finns mångårig erfarenhet och en kunskapsbank utöver det vanliga.

Förutom kunskaper om hur hästar på bästa sätt transporteras finns givetvis erfarenhet från alla på marknaden tänkbara upplägg vad gäller finansiering och typer av ägande eller hyra av transportfordon. Detta oavsett om det gäller de största C-kortsbilarna, B-kortsbilarna eller enklast möjliga trailer.

Det bästa av allt! Vi älskar att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet så kontakta någon av oss på Torstensons om du har funderingar över hur din häst skall transporteras, hur en finansiering kan se ut eller om du bara undra över hur mycket du får dra med din bil.

Förtroende är ledordet i hela vår verksamhet. Över  25 år i branschen , flera tusen sålda hästsläp och hundratals sålda lastbilar, är det mycket viktigt att du som kund ska känna förtroende för oss. Detta oavsett om du ska köpa ditt första begagnade släp, en exklusiv lastbil eller behöver hjälp med service i vår verkstad.

Vänd dig till Torstensons med förtroende.

15 km nordöst om Västerås på den bördiga Tillbergaslätten ligger Dräggesta gård på en liten höjd med anor tillbaka till bronsåldern (ca 1500f.kr.) Här finns både hällristningar och Sveriges största ansamling av skålgropar, i folkmun även kallade älvkvarnar.

Dräggesta gård har arealer på ca 125 ha. Här bedrivs traditionell spannmålsodling. Detta gör att gården kan förse hästverksamheten med högkvalitativt kraft- och grovfoder. Gården har varit i familjen Torstensons ägo sedan 1967.

Torstensons är ensam importör för Blomert, Sirius, Theault, Mustang, Krismar.

Torstensons Verkstad

Verkstaden byggdes 1995 och är modern med stora utrymmen. Läs mer här »

Nu har vi öppet på lördagar igen- Ring gärna och boka tid.

021-64007 ,Ola  070-5296178, Henrik 070-5743305

 

Dräggestas Ridanläggning

Vår ridanläggning har stall med 27 boxar och alla tillhörande faciliteter. Läs mer här »

 

Vi som arbetar här:

 

Ola Torstenson

Försäljnings-

ansvarig

Ola Torstenson

070-529 61 78

Jennie Torstenson

Marknadsföring/

säljare/stallchef:

Jennie Torstenson

070-454 44 74

 

Henrik Magnusson

Säljare, Renteo-ansvarig

Henrik Magnusson

070-574 33 05

 

Johanna Juhlin

Ekonomiansvarig:

Johanna Juhlin

070-4787997

 

Ingemar Karlsson

Ans. verkstad:

Ingemar Karlsson

0735-973 664

Michael von Walden

Verkstad

Michael von Walden

Jan-Erik Rosenberg

Verkstad:

Jan-Erik Rosenberg

 

Produkter
Övrigt