•   30+ modeller för alla behov
  •   Över 30 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

exklusive hästlastbil

 

Ska du köpa hästlastbil? Då har du kommit till rätt plats. Vi  är specialiserade på att designa och tillverka skräddarsydda hästlastbilar som är lika unika som dina hästar. Med vår erfarenhet och expertis är möjligheterna obegränsade, och vi är redo att förvandla din vision till verklighet.

Med två kvalitets märken som Theault och Krismar på stora hästlastbilar känner vi att vi kan ge dig många olika lösningar.

Exklusivitet i Varje Detalj

Vi förstår att varje hästägare har unika behov och önskemål när det gäller sina hästtransportfordon. Vårt mål är att erbjuda den ultimata komforten och säkerheten för dina hästar samtidigt som du får en lyxig och funktionell resa. Våra exklusiva hästlastbilar är skapade med uppmärksamhet på detaljer och kvalitet i varje moment.

Designa Din Drömhästlastbil

Vi sätter dig i förarsätet när det kommer till designen av din hästlastbil. Oavsett om du har 4, 6 eller 8 hästar att transportera, låter vi dig anpassa varje aspekt av din lastbil. Välj chassi, din favoritfärg, material och inredningsdetaljer för att skapa en interiör som speglar din personlighet och stil. Med avancerad teknik och innovativa lösningar ser vi till att din lastbil blir både bekväm och säker under resan.

 Theault-bilarna är välkända för hästdelens utformning som är otroligt genomtänkt, lättanvänd och säker både för dig och hästen.

Bilarna från Krismar är snygga, praktiskt byggda och med väldesignade bodelar som gör livet på hjul betydligt bekvämare – detaljer som är viktiga för den som är borta mycket och tävlar. Alla ställer vi olika krav på våra hästlastbilar.

Därför kan Torstensons kunniga personal hjälpa dig att hitta den hästlastbil som passar dina resvanor och behov bäst. Kvalitetslastbilar från Krismar och Theault 

Produkter
Övrigt