•   30+ modeller för alla behov
  •   Över 30 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

Sirius S80

Produktbeskrivning

Kvalitetstrailer från Holländska Sirius för dig som vill ha en hållbar trailer och ett problemfritt ägande. 5 års fabriksgaranti om du sköter årlig service med stämpel i serviceboken.

Stilren, snygg design med marknadens kraftigaste konstruktion i stål där det krävs för hållfastheten och aluminium där det är möjligt!

Rymlig! Invändig längd 360cm, invändig bredd 171cm, invändig höjd 250cm.

Om du väljer med sadelkammare är den placerad på HÖGER sida vilket ger dig mer plats när du står på vänster sida och tränsar. Sadelkammaren är mkt rymlig hela 135 cm djup och 77 x 140 cm.

Utsvängbara sadelhängare, tränshängare, dokumentnät och spegel .

Kraftigt bakstycke som håller vagnen stadig i alla lägen och garanterar en lång hållbarhet (de flesta trailerkonstruktioners stabilitet bygger på att mellanväggen sitter i och rampen är stängd). Kombiramp som standard. Testa gärna stabiliteten på en Sirius genom att ”hänga på” kombirampen så förstår du…

Förstärkning vid säkerhetsbommarnas infästning som garanterar många års stabilitet även om du får hårt tryck på bommarna (vid inbromsningar eller bråkiga hästar).

Alu-protect-floor. Homogent kompositgolv med limmad tjock, armerad gummimatta. Egenskaper som ett trägolv när det gäller att absorbera ljud och vibrationer men ruttnar givetvis inte.

 

 

Invändig längd: 360 cm

Invändig bredd: 171 cm

Invändig höjd: 250 cm

 

Från 159 900 kr ink.moms

 

 

Som standard levererar vi  hästtransporten med:

Taklucka

Fönster i fronten

Extra hög skötardörr

Höj och sänkbara säkerhets Bommar bak och fram

Mjuk mellanvägg

Limmad gummimatta

Rullgardin bak

Automatiskt stödhjul

Alu protect floor

Öppningsbara fönster

Innerbelysning

Sparkskydd

 

 

 

Reservdelar

Artikelnummer:
Sirius S80


Produkter
Övrigt