•   30+ modeller för alla behov
  •   Över 30 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

Sirius s80 fronturlastning

Produktbeskrivning

Katalog för samtliga modeller hittar du här

🌟 Sirius S80 med Frontramp: Kvalitet & Innovation Sammanfogade! 🌟

När det handlar om säkerhet och komfort för dina hästar, acceptera inget mindre än det bästa. Holländska Sirius presenterar S80 – den ultimata hästtransporten för de som söker toppkvalitet och unik design.

🐎 Komfort vid In- och Utlastning: Med höga väggar och en bred ramp i fronten, får dina hästar en rymlig och bekväm utgång varje gång.  

🚚 Mått för Maximal Rymlighet: En invändig längd på 360cm, bredd på 171cm och höjd på 250cm, tillsammans med en extra hög skötardörr, erbjuder en obeskrivlig rymd.

💪 **Stabil och robust konstruktion

🔧 Innovation i varje detalj: Den patenterade mellanväggen kan enkelt vikas på mitten, helt UTAN stolpe upp till taket – en funktion som är svår att hitta någon annanstans.

🛡️ Hållbart Golv: Alu-protect-floor, ett slitstarkt kompositgolv med armerad gummimatta, garanterar längevarighet och maximal komfort för dina hästar.

📦 Övriga Funktioner: Utöver ovanstående, är denna modell utrustad med bodyprotection, syntetiska sparkskydd och bär en totalvikt upp till 2500kg, med en lastkapacitet på 1600kg.

 

Om du värderar dina hästars säkerhet och komfort, är Sirius S80 med frontramp det självklara valet. Kom ihåg att investeringen i en kvalitativ hästtrailer är en investering i ditt hästars välbefinnande. Välj Sirius – Välj det bästa!

 

 

 

Kraftigt bakstycke som håller vagnen stadig i alla lägen och garanterar en lång hållbarhet (de flesta trailerkonstruktioners stabilitet bygger på att mellanväggen sitter i och rampen är stängd). Kombiramp som standard. Testa gärna stabiliteten på en Sirius genom att ”hänga på” kombirampen så förstår du…

Förstärkning vid säkerhetsbommarnas infästning som garanterar många års stabilitet även om du får hårt tryck på bommarna (vid inbromsningar eller bråkiga hästar).

Alu-protect-floor. Homogent kompositgolv med limmad tjock, armerad gummimatta. Egenskaper som ett trägolv när det gäller att absorbera ljud och vibrationer men ruttnar givetvis inte.

 

 

Invändig längd: 360 cm

Invändig bredd: 171 cm

Invändig höjd: 250 cm

Högsta totalvikt 2500 kg

 

Pris 175 900 kr

Reservdelar

Artikelnummer:
Sirius s80 fronturlastning


Produkter
Övrigt