•   30+ modeller för alla behov
  •   Över 30 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

Sirius S75 Aluminium

Produktbeskrivning
 
 

Katalog på samtliga modeller hittar du här

Kvalitetstrailer från Holländska Sirius för dig som vill ha en hållbar trailer och ett problemfritt ägande. 5 års fabriksgaranti om du sköter årlig service med stämpel i serviceboken.

Stilren, snygg design med marknadens kraftigaste konstruktion i stål där det krävs för hållfastheten och aluminium där det är möjligt!

Rymlig! Invändig längd 340cm, invändig bredd 171cm, invändig höjd 245cm.

Om du väljer med sadelkammare, är den placerad på HÖGER sida vilket ger dig mer plats när du står på vänster sida och tränsar. Sadelkammaren är mkt rymlig hela 135 cm djup och 77 x 140 cm.

Utsvängbara sadelhängare, tränshängare, dokumentnät och spegel .

 

Kraftigt bakstycke som håller vagnen stadig i alla lägen och garanterar en lång hållbarhet (de flesta trailerkonstruktioners stabilitet bygger på att mellanväggen sitter i och rampen är stängd). Kombiramp som standard. Testa gärna stabiliteten på en Sirius genom att ”hänga på” kombirampen så förstår du…

 

Förstärkning vid säkerhetsbommarnas infästning som garanterar många års stabilitet även om du får hårt tryck på bommarna (vid inbromsningar eller bråkiga hästar).

 

Alu-protect-floor. Homogent kompositgolv med limmad tjock, armerad gummimatta (8 mm.) Egenskaper som ett trägolv när det gäller att absorbera ljud och vibrationer men ruttnar givetvis inte.

 

Invändig längd: 340 cm

Invändig bredd: 171 cm

Invändig höjd: 245 cm

Högsta totalvikt 2500 kg

Från 144 900 kr
 


Som standard levererar vi  hästtransporten med:
Säkerhetsbommar fram /för  ponny och häst.
Mjuk mellanvägg
Limmad gummimatta
Rullgardin bak
Automatiskt stödhjul
Alu protect floor
Öppningsbara fönster
Innerbelysning

 

 

Reservdelar

Artikelnummer:
Sirius S75 Alu


Produkter
Övrigt