•   30+ modeller för alla behov
  •   Över 30 års erfarenhet
  •   Tusentals nöjda kunder

Krismar

Krismar Excluisve 24

Produktbeskrivning

Krismar Exclusive - den ultimata kombinationen av lyxig husbil och praktisk hästlastbil, 

Volvo FH 500 XL cabin. Klar för leverans, Bilen kommer att visas på  Gothenburghorse show

Denna imponerande Hästlastbil är inte bara en bekväm plats för dig och dina medresenärer att koppla av på vägen, den är också utformad för att säkert transportera upp till 6 hästar. Med gott om utrymme för hästar och utrustad med alla nödvändiga bekvämligheter, är Krismar Exklusive det perfekta valet för tävlingar

Inuti bodelen finner du två sovplatser samt möjligheten att bädda ner bordet till en extra säng, vilket gör att upp till sex personer kan sova bekvämt. Dessutom finns det utskjut och pop-up-funktioner för att ytterligare maximera utrymmet och skapa en öppen och luftig atmosfär. 

Krismar Exklusive erbjuder allt du behöver för en lyckad resa. Med bekvämligheter som luftfjädring, automatisk växellåda och farthållare är varje resa en smidig och njutbar upplevelse.

För att säkerställa att både du och dina hästar reser säkert och bekvämt, erbjuder Krismar Exklusive också en rad praktiska funktioner. Från kameraövervakning och temperaturmätare till LED-lampor och utskjutbara delar, är varje detalj noggrant planerad för att möta dina behov.

Vill du veta mer om Krismar Exklusive och dess möjligheter?

 

Kontakta Ola på telefonnummer 070-5296178 eller via e-post på ola@torstensons.se för mer information och för att boka din egen Krismar Exklusive idag.

Hästar

Artikelnummer:
Krismar24


Produkter
Övrigt